About

Over ParLam

Welkom bij ParLam, uw verkoper voor parket, laminaat en toebehoren!

ParLam (wat natuurlijk een samenvoegsel is van Parket en Laminaat) is een webshop die zich richt op het verkopen van (samengestelde) parket, laminaat, onderparket en toebehoren. Maar ook voor het (her)opschuren van uw parket kunt u bij ons terecht.

Momenteel beschikt ParLam over een magazijn te Gentbrugge, waar u elke zaterdag tussen 8u en 12u uw bestelling kunt afhalen, of op andere dag op afspraak (telefonisch of via mail). Indien u voor woensdag 23u bestelt, kunt u diezelfde week zaterdag nog uw goederen komen afhalen. Bestelt u na woensdag? Dan zorgen wij ervoor dat je goederen de volgende week klaarliggen voor u.

Momenteel werken wij nog niet met levering van goederen. Naarmate deze webwinkel groeit, kan hier natuurlijk verandering in komen.

Alvast veel shop-plezier vanwege ons,
en hopelijk tot binnenkort!

Wie is ParLam

  • Yoni Impens

    Yoni Impens is de huidige zaakvoerder van ParLam.  

Waarom ParLam?

1.
Kwaliteitsvolle goederen.

Bij ons staat kwaliteit van het product centraal. We werken dan ook enkel met producenten die erkend zijn voor hun kwaliteitsvolle goederen, zodat wij u altijd het beste kunnen bieden.

2.
Respect voor klanten.

Klant staat centraal, en bij ParLam dan echt. Bij problemen zullen wij telkens alles wat binnen onze macht ligt gebruiken om deze problemen zo goed en correct mogelijk op te lossen.

3.
Kennis van het vak.

Door ervaring bezitten wij over een goede portie kennis, waarmee we jullie graag verder helpen met eventuele vragen.